10.10.2021Møde & Event News

Bella Sky er genåbnet

Efter halvandet års nedlukning er AC Hotel Bella Sky åbnet igen.

Siden nedlukningen af samfundet i marts 2020 har de 811 værelser i AC Hotel Bella Skys to ikoniske tårne i København stået tomme. Med restriktioner og lukkede grænser blev der lukket ned for alle større internationale events, og derfor så hotellet sig også nødsaget til at lukke ned. Men onsdag den 6. oktober kl. 10 slog hotellet dørene op igen.

”Med åbningen markerer vi, at vi er ude på den anden side og kan se fremad,” siger Martin Åkesson, General Manager for Copenhagen Marriott og Hotel Bella Sky.

Inden åbningen er alt i hotelbygningen blevet tjekker igennem — fra elevatorer og toiletter til fjernbetjeninger og tv-signal. Medarbejderne har brugt de seneste måneder på at forberede åbningen, så hotellet igen kan tage imod gæster. Samtidig kan Hotel Bella Sky markere sit 10-års jubilæum.

”Det er nærmest naturstridigt at holde et hotel lukket på den måde. Da tårnene stod færdige for 10 år siden, var der ingen, der regnede med, at vi skulle stå i sådan en situation. Et hotel er lavet til, at der skal være aktivitet døgnet rundt med gæster og medarbejdere, der skaber liv i lokalerne. Derfor bliver det fantastisk igen at få lys og liv i de to tårne,” siger Martin Åkesson, General Manager for Copenhagen Marriott og Hotel Bella Sky.

AC Hotel Bella Sky ligger i forbindelse med Bella Center Copenhagen og er med sine 811 værelser et af landets største. Hotellet er en del af Bella Center Hospitality Group, der er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality.

Se mere om AC Hotel Bella Sky


?