29.07.2020Møde & Event News

Beviset for sikre møder bliver et stærkt kort

'Pandemic proof' er det nye ord for hoteller og mødebookere. Der tænkes i mange kreative løsninger for at gøre alle mødedeltagere trygge.

Nu kæmper hotellerne for at være mest 'pandemic proof'. Gæster kan tjekke ind på hotellet uden at være i kontakt med personalet. De kan få deres nøglekort online og gå direkte ind på deres værelse uden at støde på andre mennesker. "Pandemic proofing' er blevet et salgsparameter," siger hotelmanager på CitizenM, Trine Hardy. Hotellet har skabt en app, så deres gæster er i mindst mulig berøring med overflader – og dermed potentiel smitte. Også andre store kæder som for eksempel Radisson og Arp-Hansen har udsendt pressemeddelelser om deres 'tryghedstiltag'.

Man skal skilte med sine tiltag

Også hos HORESTA har man været hurtigt ude med at skabe certifikatet SAFE TO VISIT, som mødestederne bruger til at dokumentere over for gæster og mødebookere, at her opfyldes myndighedernes retningslinjer, udarbejdet på baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger om forebyggelse af smittespredning og COVID19. Branchemessen Nordic Meetings & Events Expo den 2. og 3. september opfylder på alle fronter SAFE TO VISIT certificeringens retningslinjer.

Sikkerhed har stor bevågenhed

Fødevarechef, Tine Skriver fra HORESTA mærker, at coronabekymringer fylder meget hos gæsterne, og at det er vigtigt for dem, at hotellerne tydeligt skilter med deres forholdsregler. I en ny medlemsundersøgelse fra HORESTA svarer op til 50 procent af deres medlemmer, at de oplever, at gæsterne stiller krav til hygiejnereglerne, og at de ønsker dokumentation for, at reglerne bliver overholdt. Brancheorganisationen mener, at tallet er højt, da hotellerne i forvejen skal leve op til høje krav om rengøring. Men coronakrisen har forstærket fokus på hygiejne, lyder det. Kilde: Berlingske Tidende.

Se mere om HORESTA


?