31.08.2021Møde & Event News

Billeder og lyd til enhver begivenhed

Flere af Danmarks førende AV-leverandører er at finde på Møde & Eventmessen.

Har du brug for AV-udstyr og professionel afvikling af arrangementer, så kan du på Møde & Eventmessen møde en række af branchens førende leverandører.

Livehouse Europe tilbyder streamingløsninger til både fysiske, virtuelle og hybride events, eksempelvis til corporate- og investor relations-events. Virksomheden har selv udviklet og designet sin streaming- og eventteknologi, hvilket sikrer stor fleksibilitet. Mød Livehouse Europe på stand 128.

AV Center er en anden af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, installation, service og udlejning af AV-installatione. Virksomheden tilbyder blandt andet udstyr til online videomøder, skærme til eksempelvis mødelokaler og receptioner og mikrofoner og højttalere til alle former for møder og events. Mød dem på stand 214.

Blandt de andre AV-leverandører på messen er Sowa, som tilbyder trådløse PA-systemer, der er nemme at sætte op og sikrer professionel lyd til events. Stand 351.

SpeakerBee er et produktionsselskab med speciale i livestreaming og videoproduktion. Firmaet producerer fra fem egne videostudier i København og på lokationer over hele Danmark. SpeakerBee har studier med green screen, videostudier og hybridstudier med plads til fysiske gæster. Stand 138.

Tame er en platform til enhver form for virtuelle events. På virksomhedens stand kan man vinde muligheden for at afholde sit eget gratis, virtuelle B2B-event via Tame. Stand 152.

Læs mere om messen og tilmeld dig


?