03.12.2019Møde & Event News

Bliv dommer for Danish Meeting & Event Award 2020

Vil du være med til at finde de nominerede og vinderne til Danish Meeting & Event Award 2020? Ansøg om at blive jurymedlem inden 16. december.

Hvis du arbejder med møde- og konferenceplanlægning, kan du blive medlem af dommerpanelet, som udvælger de nominerede til Nordic Meeting & Event Award 2020 i kategorierne: Best venue – Food concept, Best venue – Meeting design, Best venue – Service, Best venue – Meeting rooms. Fristen for at ansøge om at blive jurymedlem er den 16. december.

Sammen med MPI

De nominerede i de øvrige 4 event kategorier: Best professional event, Best social event, Best sustainable event, Best young talent udvælges af en speciel jury sammensat af MPI og Kursuslex.

Krav til juryen

Du skal kunne deltage i et møde i forbindelse med juryarbejdet og det er en fordel, hvis du kan deltage i awardshowet. For at blive jurymedlem er det et krav, at du arbejder professionelt med møde- eller konferenceplanlægning. Men det behøver ikke nødvendigvis at være din hovedopgave. Dog skal det skal være en væsentlig del af dit arbejde, og du skal have bred erfaring med møde- og eventbranchens leverandører.

Se mere og ansøg om at blive jurymedlem


?