11.11.2019Møde & Event News

Bliv inspireret i Tech-startup'ernes møderum

Som gæst ankommer du til et ukonventionelt eventsted i omgivelser, hvor historie og Tech-innovation samles på den fede måde.

Navnet på dette mødested er Talent Garden Rainmaking. Det ligger super centralt i København, og der er udsigt over Holmen med vinduer til alle sider i det store event-rum på 3. sal. Indretningen hos denne nye partner hos Kursuslex og Konference.dk er præget af nordisk stil med læder og træ.

Møderum

Rummene er perfekte til mindre seminarer, workshops og møder med alt inden for teknisk udstyre og en forrygende service fra crew'et. Entreprenør-ånden præger miljøet, som huser en del tech-startup virksomheder. Deraf navnet. Talent Garden Rainmaking er et coworkingspace startet af et team af Europas førende aktører inden for iværksætteri. Men lokaliteterne kan benyttes af alle virksomhedstyper udefra.

I dette stemningsfulde hus på Holmen findes moderne møde- og eventfaciliteter med udsigt til Københavns kanaler og Det Kongelige Operahus. Som gæst ankommer du til et ukonventionelt eventsted - en moderne version af et coworkingspace.

Samarbejder med event managers

Huset blev opført i 1888 af den danske flåde og var tidligere den kongelige danske flådes beklædningsfabrik. Husets charme med fritstående bjælker, hvælvinger og høje lofter er suppleret med glasvægge, planter og møbler i naturmaterialer. Som mødested har rainmakerne stor erfaring med events og har tilknyttet et team af professionelle event managers. Der vil derfor altid være personale og en eventmanager tilknyttet dit arrangement, hvis du ønsker det.

Se mere om Talent Garden Rainmaking


?