23.03.2020Møde & Event News

Bliv VIP mødeplanlægger i maj måned

Du kan stadig nå at tilmelde dig Kursuslex 2 nye uddannelser i Masterclass, som pga Corona har fået udskudt startdatoerne til maj måned.

Bring dine møder og konferencer op på "next level". Hidtil har der ikke eksisteret en teoretisk uddannelse for erfarne mødeplanlæggere i Danmark. Det gør der nu, hvor Kursuslex tirsdag den 12. maj 2020 introducerer 2 Masterclass forløb i København. Begge forløb har til formål at skabe et højt kvalificeret niveau for møde- og eventplanlægning i Danmark.Du kan deltage samtidig med, at du er i fuldtidsjob.

Det får du ud af at deltage

Du lærer at fokusere på idéen og konceptet for mødet, og du gør dit arrangement mere målrettet, fordi du forstår at etablere en strategisk sammenhæng mellem møderne og ledelsens overordnede mål og strategi. Der vil være en rød tråd fra indbydelse til evaluering, fordi alle beslutninger er truffet med reference til et fast koncept for arrangementet.Med begge Masterclass forløb får du som planlægger viden om møder, konferencer og events, som baserer sig på videnskab, forskning og tal.

Sådan foregår det

Begge MasterClass forløb består af 6 moduler, som gør møde- og konferenceplanlæggere i stand til at deltage i og udfordre virksomhedens/organisationens øverste forretningsmæssige og politiske beslutninger og skabe værdifulde arrangementer for alle implicerede.

Deltagerprofil

Masterclass forløbet er for dig, der er erfaren møde-, konference- eller eventansvarlig i en virksomhed/organisation - eller for dig, der er konferenceansvarlig på et hotel eller et andet mødested.

Diplom

Efter endt Masterclass får du et diplom som dokumentation for, at du har gennemført forløbet.

Se mere om Masterclass for mødeplanlæggere


?