09.03.2020Møde & Event News

Bo sjovt og vær ung

Next House Copenhagen - et stort bæredygtigt luksus hostel åbner i København i sommeren 2021.

Flere unge og moderne rejsende i alle aldre får nu muligheden for at bo billigt, centralt og sjovt på et af byens nye in-steder. Arp-Hansen Hotel Group købte og overtog sidste år Falck A/S’s tidligere hovedkvarter i Bernstorffsgade tæt ved Tivoli og Københavns havnefront. I sommeren 2021 forventer kæden at åbne koncernens andet hostel, Next House Copenhagen med ambitionen om at skabe endnu et af Københavns mest lækre luksus hostels med en rå atmosfære og fællesfaciliteter i særklasse.

Stærkt bæredygtigt fokus

Den tidligere kontorejendom bliver totalt omdannet og udbygget med 433 værelser og i alt 1.650 sengepladser. Det er ambitionen at det nye hostel bygningsmæssigt skal leve op til den internationale bygningscertificering DGNB, ligesom projektet selvfølgelig får solceller og et stærkt grønt element med hængende haver inde og ude.

Next House Copenhagen får 2 rooftops: Én med “Self-service” køkken til gæsterne på 6. etage og udsigt over byens tage og én med taghaveanlæg, servering og hænge-ud-miljø for både egne og udefrakommende gæster. Derudover bliver der fitness & yogarum, biograf, indendørs stadion, 10x20 meter bane til padle-tennis, fodbold (softball), stilleområde m.v.

Se mere om Next House Copenhagen


?