03.08.2020Møde & Event News

Bookingerne væltede ind

Da regeringen den 8. juni hævede forsamlingsforbuddet til 50 personer, gav det omgående travlhed hos VINGSTED hotel & konferencecenter.

Efter en lang periode med hjemmearbejdspladser og online møder er virksomhederne igen klar til at booke møder og events og give medarbejderne en fælles oplevelse ude af huset. Selv om VINGSTED som alle andre i branchen har været hårdt ramt, så er der en klar optimisme at spore i det jyske, specielt efter, at op til 50 personer igen må samles. "Men det kom alligevel bag på os, at efterspørgslen var så stor allerede på førstedagen," siger salgs- og marketingchef Brian Runge.

Store udearealer er en styrke

Vejle Idrætsefterskole har for eksempel netop været til 'Adventure Race, på VINGSTED. Skolen ville gøre noget anderledes for eleverne efter den lidt hårde periode, hvor de var hjemsendt. Og med masser af udendørs kvadratmeter blev sikkerheden ikke sat overstyr. Også indendørs er lokalerne så rummelige, at afstandskravene nemmere kan overholdes.

Med sine 30 tønder land kan VINGSTED nemt tilslutte sig HORESTAS SAFE TO VISIT program. Faktisk tilbyder konferencecentret mere end nødvendigt for at opfylde kravene. "Man kan for eksempel få sit eget lokale til spisning/hygge eller flytte til et større lokale," siger Brian Runge. "Vi ligger midt i Vejle Ådal og har masser af plads, faktisk hele 30 tønder land, som vi bruger til mange af vores events, så mulighederne for at samle medarbejderne igen på forsvarlig vis, er ideelle." Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om VINGSTED hotel & konferencecenter


?