25.11.2019Møde & Event News

Brøchner åbner Food Court i Aarhus

Til foråret 2020 åbner Brøchner Hotels nye Design Hostel. Samtidig lanceres Food Court med et gastronomisk niveau, der overstiger normalen for et hostel.

Fra april 2020 kan aarhusianerne – og gæster fra Danmark og resten af verden – tjekke ind på Aarhus første design hostel. Samtidig kan man se frem til at gå på opdagelse i et madunivers med lækre fristelser fra MIB, der blandt andet er kendt for madkoncepterne i den nye Aarhus Lufthavn,

Gastronomien overstiger normalen for et hostel

"Med det nye design hostel og Food Fourt vil Brøchner Hotels skubbe til den gængse opfattelse af et hostel og give gæsterne en oplevelse ud over det, man normalt kan forvente.  ”Med BOOK1 Design Hostel vil vi tilbyde gæsterne en gastronomisk oplevelse, man ikke normalt forventer af et hostel. Det skal være interessant for både danske og internationale gæster og samtidig tilføre noget til Aarhus," siger direktør Martin Dyrholm BOOK1,

Social dining

Den nye Food Court får et bageri og morgenmadssted, en brændefyret grill med grillretter som kød, fisk og grøntsager, nordisk smørrebrød og et nordisk pizzakoncept. Maden kan nydes på langborde i en ’social dining’ stil eller som take away, der kan spises udendørs i Mølleparken – eller på farten.

"Med placeringen i så historisk en bygning som det gamle hovedbibliotek er jeg sikker på, at det bliver et nyt vartegn for Aarhus,” siger Martin Ib, grundlægger af MIB.

Se mere om BOOK1 Design Hostel


?