25.05.2020Møde & Event News

Brøchner Hotels indstiller driften af Hotel Herman K

Hotellet overdrages til ejeren, Dansk Management Group som led i strategisk fokus på hotelkædens kerneforretning og fremtidige ekspansion.

Siden Brøchner Hotels åbnede Hotel Herman K på Bremerholm i København, har det 5-stjernede luksus boutique hotel skilt sig markant ud i markedet og høstet anerkendelse og priser fra både ind- og udland. Derfor var det ikke en nem, men en strategisk nødvendig beslutning for Brøchner Hotels.

"vi har længe før coronakrisen lagt en ny strategisk retning, hvor vi ønsker at fokusere på vores kerneforretning, de resterende boutique hoteller, og ekspansion til resten af landet. Det er der, vi ser det største potentiale for Brøchner Hotels - særligt i et nyt marked på den anden side af coronakrisen", siger Nickolas Krabbe Bjerg.

Hotellet bliver opgraderet

Overdragelsen af Hotel Herman K indebærer målrettet fokus på de dele af forretningen, der har det største vækstpotentiale for boutique hotelkæden. "Det er vigtigt, at vi udviser ansvarlighed og rettidig omhu for vores forretning, så vi kan se ud over den situation, vi lige nu befinder os i", siger Nickolas Krabbe Bjerg.

Frantz Longhi, ejer af Dansk Management Group, som blandt også ejer designhuset Paustian og designfirmaet Warm Nordic og en række toprestauranter udtaler: "Vi ser i Dansk Management Group frem til at drive hotellet videre i den høje standard, som hotellet har etableret sig i som 5-stjernet hotel. Hotellet fik sidste år Renoverprisen af Realdania som Danmarks flotteste renovering med stor vægt på bæredygtighed. Dansk Management Group vil nu opgradere hotellet yderligere med nye møbler og inventar og ser frem til at byde gæster velkommen i det opgraderede hotel ca. d. 1. juni 2020." Kilde: Pressemeddelelse.


?