20.10.2020Møde & Event News

Brøchner Hotels modtager 3 internationale priser

Hotel SP34, Hotel Danmark og Hotel Ottilia hædret af Condé Nast Traveler.

Det internationale rejsemagasin Condé Nast Traveler kårer hvert år verdens bedste rejseoplevelser med magasinets Reader's Choice Awards. Brøchner Hotels modtager, for andet år i træk, hele tre priser. Dette års vindere er de ikoniske hoteller: Hotel SP34, Hotel Danmark og Hotel Ottilia.

Mere end 715.000 af Condé Nast Travelers læsere har stemt på deres bedste rejseoplevelser rundt omkring i verden. Og kun 5 danske hoteller, 3 af dem Brøchners, nåede igennem nåleøjet og indtog en fornem plads på listen over de Top 25 bedste hoteller i Nordeuropa.

"Vi er enormt stolte af at modtage ikke kun én, men hele tre priser. Vores mål er at skabe individuelle hoteller med omtanke. Det gælder i alt fra bygningerne, arkitekturen og designet til de ekstraordinære gæsteoplevelser og vores konceptuelle platform. Derfor er det en kæmpe ære for os at få den blåstempling fra vores gæster", udtaler Nickolas Krabbe Bjerg, direktør hos Brøchner Hotels.

Redaktøren for Condé Nast Traveler US, Jesse Ashlock, udtaler om Reader's Choice Awards 2020: "Resultatet af dette års afstemning, som blev gennemført i begyndelsen af COVID-19 pandemien, er et bevis på værdien af meningsfulde rejseoplevelser. Vinderne repræsenterer det bedste af det bedste for vores læsere og giver inspiration til at planlægge alle de eventyr, vi ikke kan vente med at komme afsted på." Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards er den ældste og mest prestigefyldte anerkendelse i rejsebranchen.

Se alle 2020-vinderne her


?