23.03.2020Møde & Event News

Brug dit lokale hotel!

Brug hotelværelserne som isolerede kontorer. Med god internetdækning til digitale møder og ro til rent faktisk at arbejde, også hvis familien er smittet.

Ingen af os ved, hvor længe Corona-sutationen vil tage, og jeg tror ikke, at jeg er den eneste, som frygter, at det kan tage lang tid, siger CEO Sofiel Randel, Rethink Event.Vi er rigtig mange, som arbejder hjemmefra – sammen med vores børn, kæledyr eller i små lejligheder!! Og det kommer nok af gode grunde desværre til at fortsætte en tid endnu.

Sådan slår du 2 fluer med ét smæk

Kontakt dit lokale hotel og spørg om du kan booke et hotelværelse, som du kan bruge som arbejdsplads nogle dage/timer om ugen. Er du arbejdsgiver kunne det endda være jer, som laver en god aftale med det hotel, som I normalt samarbejder med og giver jeres medarbejdere et kærkomment sikkert og roligt sted at arbejde. Så kunne man samle sine video- telefonmøder og afvikle dem, når man sidder på hotelværelset med god netforbindelse i rolige omgivelser.

Det kan hotellerne gøre

Er du hotel kunne du oplyse jeres gode kunder om denne mulighed. Hotellerne sørger naturligvis for at overholde alle myndighedernes anbefalinger og retningslinjer: ind-ud checkning på forskudte tidspunkter, holde afstand ved udlevering af nøglekort, brug af elevatorer osv.

Hotellerne kunne tilbyde hotelværelser til de i samfundet, som skal passe deres arbejde, men måske ikke kan komme hjem og sove, da de har pårørende, som udviser symptomer eller er smittede. Kilde: Sofie Randel, Founder og CEO, Rethink Event Foto: Clarion Hotel Helsinki

Se mere om Rethink Event


?