05.11.2019Møde & Event News

Comwell overtager Radisson i Odense

Fra og med den 1. januar 2020 bliver Comwell Hotels operatør af det nuværende Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense.

Koncernchef i Comwell Hotels, Peter Schelde, glæder sig til at bringe Comwell til Odense: "Med Comwell som operatør af hotellet får vi ikke alene vores tredje hotel på Fyn. Vi får også møde- og konferencefaciliteter med stor kapacitet og mange muligheder centralt beliggende midt i landet i Danmarks 3. største by. Det ligger helt i tråd med vores strategi om at ekspandere i de store byer." Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense ejes af Lillebælt Gruppen A/S.

Direktør og ejer af Lillebælt Gruppen A/S, Jens Belling, ser frem til samarbejdet med Comwell Hotels: "Med Comwell som driftsoperatør sikre vi, at H.C. Andersen Hotel og ODEON forbliver en stor spiller i Odense, som kan tiltrække flere og store konferencer til Odense med deres afprøvede og stærke koncepter," siger han.

Comwell forøger møde- og konferencekapaciteten

I forbindelse med overdragelsen skifter hotellet navn til Comwell H.C. Andersen Odense. Hotellet har 157 værelser, restaurant og møde- og konferencefaciliteter med plads til op mod 1200 personer. 

Med i driftsaftalen med Lillebælt Gruppen A/S ligger også, at Comwell Hotels skal varetage driften af ODEONs konferencefaciliteter. ODEON er byens nye musik-, teater- og konferencehus og rummer 24 møde- og konferencelokaler fordelt over 13.500 m2 - hvoraf det største kan rumme op mod 1740 personer. ODEON havde 250.000 gæster og mere end 300 events i 2018.

Hotelchef fra egne rækker

Det bliver den nuværende hotelchef på Comwell Sorø, Ninna Stæhr-Petersen, der kommer til at stå i spidsen for det nye hotel, Odense Koncerthus og aktiviteter i ODEON, hvorfor hun udnævnes til hoteldirektør samtidig med overdragelsen. Alle de nuværende medarbejdere på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense Koncerthus og på ODEON fortsætter i deres ansættelsesforhold.

Se mere om Comwell Hotels


?