25.05.2021Møde & Event News

Danmarks femtestørste hotel er åbnet

Comfort Hotel Copenhagen Airport har møde- og konferencefaciliteter til 2.150 personer.

Efter at have udskudt åbningen flere gange er det nye Comfort Hotel Copenhagen Airport nu åbent for gæster, selv om den officielle åbning endnu venter.

Hotellet i Københavns Lufthavn er del af Nordic Choice Hotels-kæden og ligger side om side med Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport. Begge hoteller er en del af den norske milliardær Petter Stordalens kæde Nordic Choice Hotels.

Comfort Hotel Copenhagen Airport er med 605 værelser Danmarks femtestørste hotel og rummer blandt andet en Skybar på 10. sal med det rammende navn 'Bar with a view'.

I forbindelse med det nye hotel åbner også Nordeuropas største lufthavnskonferencecenter - The Hangar, som drives i samarbejde med Clarion-hotellet. The Hangar råder over i alt 3.900 kvadratmeter, heraf en 2.500 kvadratmeter søjlefri sal, som kan opdeles i fem mindre sale om nødvendigt. The Hangar har i alt plads til 2.150 personer, fem Cessna-fly eller 25 biler.  

Derudover tilbyder Comfort-hotellet fem mødelokaler samt mulighed for at kombinere med 16 mødelokaler på Clarion-hotellet og 12 lokaler, som Clarion råder over i selve lufthavnen.

Ved større arrangementer kan kunder også benytte værelserne på tværs af de to hoteller, hvilket giver en kapacitet på knapt 1.000 værelser i det hele.

Se mere om Comfort Hotel Copenhagen Airport


?