28.02.2020Møde & Event News

Dansk eventfirma partner ved Tour de France

Den danske eventvirksomhed ALIVE A/S er valgt som national Hospitality partner af Grand Départ Copenhagen Denmark.

A.S.O. (Amaury Sport Organisation) og Grand Départ Copenhagen Denmark har valgt ALIVE A/S som national operatør for VIP hospitality i Danmark under Tour De France, når verdens største cykelløb kommer til landet den 2., 3. og 4. juli i 2021.

Særlige aktiviteter i start- og målbyerne

Som hospitality partner vil ALIVE bl.a. tilbyde unikke oplevelser og events i start- og målbyerne under Tour de France. ”Vi er glade for at have indgået aftale med eventvirksomheden ALIVE, der bliver national og ansvarlig operatør for hospitality i forbindelse med Tour De Franceetaperne den 2., 3. og 4. juli 2021.” siger Alex Pedersen, direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark.

Events for cykelfans over hele landet

”Vi og A.S.O. er samtidig yderst tilfredse med at have fået en aftale på plads, hvor A.S.O. pga. logistikken har lagt vægt på at lave en aftale med én partner, der kan løfte opgaven på tværs af alle byer. Og det har vi fået med ALIVE,” siger han. Adm. direktør i ALIVE, Jesper Hartley, glæder sig ligeledes over aftalen og ser frem til de mange muligheder, som samarbejdet giver for at skabe unikke events for både virksomheder og cykelfans over hele Danmark.

3 fokusområder

”I ALIVE er vi utroligt stolte over at indgå denne store aftale med de danske arrangører af Grand Départ, når Tour de France kommer til Danmark i 2021. Vi er et stærkt og meget erfarent team, og vi glæder os til at kunne tilbyde de danske virksomheder og cykelentusiaster løsninger på et internationalt niveau, både når det gælder hospitality og promotion- og kampagneaktivering,” siger han.

Se mere om ALIVE A/S


?