21.11.2018Møde & Event News

Dansk hotel hædres internationalt

Hotellet kan nu kalde sig "Bedste internationale hotel" i konkurrence med 700 nominerede hoteller verden over.

Marienlyst Strandhotel kan nu bryste sig af prisen som ’Bedste internationale hotel’ – en pris som hotellet netop har fået med hjem fra England, hvor det var nomineret blandt 700 internationale hoteller.

Det internationale site "Best Loved Hotels" står bag prisen, som i sidste uge havde samlet hotelbranchen til et stort anlagt uddelingsshow i Cirencester i England. Salgs- og marketingschef på Marienlyst Strandhotel, Charlotte Frederiksen var taget til England sammen med sin kollega Jeanett Parby for at modtage prisen.

Så er man på verdenskortet

”Vi er ekstremt stolte over denne pris. Det er en pris, der for os understreger, at vi har lavet en rigtig satsning med vores nye spa, ombygningen og det store fokus på gastronomi. Vi kan nu også være med blandt de store hoteller på den internationale scene, og det er jo et kæmpe skulderklap,” siger Charlotte Frederiksen.

Marienlyst Strandhotel håber, at hotellet med denne pris endnu en gang kan være med til at understrege Helsingørs berettigelse på Danmarkskortet ogdermed få både businessrejsende og turister til at opdage herlighederne hos det danske strandhotel i vandkanten ved Kronborg.

Se mere om Marienlyst Strandhotel


?