17.04.2018Møde & Event News

Dansk hotelkæde åbner i Århus

Ejerne af den bæredygtige hotelkæde udvider med et 200 værelser stort boutique hotel i den jyske hovedstad.

Den dansk-ejede hotelkæde, Guldsmeden Hotels bekræfter rygterne om en udvidelse med et boutique hotel i Aarhus.

"Hotellet vil være beliggende i hjertet af Aarhus og vil rumme omkring 200 værelser, hvilket vil øge Guldsmeden Hotels' tilstedeværelse markant," siger kommunikationschef, Kirsten Aggersborg. Kædens nuværende hotel i Aarhus råder over 27 værelser, men det har ifølge kommunikationschefen længe været et ønske for parret bag hotelkæden, Sandra og Marc Weinert, at åbne endnu et hotel i den jyske hovedstad.

5 hoteller i Kbh.

Guldsmeden Hotels er primært repræsenteret i København, hvor kæden har 5 hoteller. Derudover åbner endnu et hotel i en klassisk ejendom på Gullfossgade, som PFA købte i slutningen af 2017. Pensionskassen investerer i alt 200 millioner kr. i køb og ombygning af den 7.200 kvm store ejendom, som kommer til at rumme 200 hotelværelser.

Foruden de danske hoteller, er Guldsmeden Hotels til stede i Oslo (foto), Reykjavik og Berlin. Guldsmeden Hotels råder derudover over en større udlejningsvilla på Cote d´Azur samt et resort på Bali, der drives i samarbejde med en lokal partner efter de samme værtsskabsprincipper som gælder på alle Guldsmeden Hotels.

Stærkt fokus på bæredygtighed

Guldsmeden Hotels er stærkt dedikeret til bæredygtig drift, og det kommende hotel i Aarhus vil ligeledes blive certificeret med Green Globe, en af de mest omfattende og krævende certificeringer indenfor branchen. Kilde: Byens Ejendom.

Se mere om Guldsmeden Hotels


?