04.06.2021Møde & Event News

Dansk investorgruppe overtager Bella Center

Erfarne danske erhvervsfolk overtager BC Hospitality Group, som driver Bella Center og flere hoteller.

Et dansk konsortium med erfarne erhvervsfolk i spidsen har tilbudt at fortsætte udviklingen af BC Hospitality Group (BCHG). Koncernen er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer og messer og driver blandt andet Bella Center Copenhagen. BCHG ejes i dag af Solstra Capital Partners.

Bestyrelsen og flertallet i den nuværende ejerkreds anbefaler, at man på generalforsamlingen den 15. juni gennemfører en rettet emission til en ny dansk ejerkreds.

Den nye ejerkreds ledes af Christian Riis-Hansen, tidligere Senior Partner i McKinsey & Co., Peter Korsholm, som er tidligere EQT-partner og mangeårig investor, samt Martin Gaarn Thomsen, tidligere COO i ISS. Emissionen foretages desuden med støtte fra Vækstfonden og koncernens bank, Nordea.

”BC Hospitality Group er med Bella Center Copenhagen og hotellerne afgørende for, at København også i fremtiden kan tiltrække store events og turister, der kan skabe aktivitet og arbejdspladser i hovedstadsområdet. Vi har samlet et hold af investorer med relevante kompetencer fra branchen, som alle ser en mulighed for BCHG at komme stærkt igen efter coronakrisen,” siger Christian Riis-Hansen på vegne af konsortiet.

Investorerne vil tilføre ny likviditet til koncernen for at give den et solidt og sundt afsæt for at fortsætte en positiv udvikling efter coronaen.

”Vi mener, at der er et stærkt team i spidsen af koncernen, og at kerneforretningen i BC Hospitality Group har et stort potentiale, som skal forløses. Der er desuden en lovende platform for yderligere ekspansion inden for hospitality i fremtiden,” siger Christian Riis-Hansen.

BCHG omfatter foruden Bella Center også Bella Sky Conference & Event, Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott, CIFF, CIFF Showrooms og International House.

Se mere om BC Hospitality Group

 


?