15.01.2020Møde & Event News

Dansker kåret som årets medarbejder ud af 17.000

Kok og madspildsekspert Christoffer Öberg fra Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport blev årets medarbejder hos Nordic Choice Hotels.

Hvert år samler Petter Stordalen 3500 medarbejdere og forretningspartnere til en kæmpe vinterkonference, hvor de ansatte kan få ny inspiration og samtidig fejre de bedste hoteller og medarbejdere i koncernen. Kok og souschef på Clarion Hotel Copenhagen Airport, Christoffer Öberg blev tildelt prisen som årets medarbejder ud af koncernens 17.000 medarbejdere. Det gjorde han blandt andet for hans store arbejde med at mindske madspild, hvor han eksempelvis har udviklet en signaturæblejuice, som er lavet på 'grimme' æbler og æbleskræller. Men han fik den også, fordi han er en ekstremt vellidt kollega og leder, som bringer det bedste frem i sit team.

Omdanner madspild til guld

Ved prisuddelingen sagde Petter Stordalen: “Vinderen har taget et stort ansvar for både kollegaer og for vores planet. Hans vidunderlige humør og kreative løsninger har ændret måden vi arbejder med mad på i denne virksomhed. Han har gjort madspild til guld. Han er ikke bare en souschef, han er en visionær person, som har sat Nordic Choice på verdenskortet ved at være vores repræsentant ift. bæredygtighed."

Udskød sit bryllup for at deltage

"Faktisk skulle han ikke være her i dag. Han har fundet kærligheden, og hans bryllup skulle have været i dag. Men da han fik chancen for at deltage på VK (vinterkonferencen), rykkede han sit bryllup en uge frem. Dét er engagement," siger Petter Stordalen. "Han arbejder på Clarion Hotel Copenhagen Airport, og han er den venlige, nygifte og fantastiske Christoffer Öberg!”

Mød Petter personligt

Petter Stordalen optræder på Kursuslex messen Nordic Meetings & Events Expo den 24. marts, hvor han taler om "Sustainable Business".

Se mere om Stordalens foredrag på Nordic Meetings & Events Expo

Se mere om Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport


?