02.08.2017Møde & Event News

Den Blå Planet får ny direktør

Danmarks Akvarium på Amager skal have ny direktør. Han er nu fundet på Kattegatcentret i Grenaa.

Fra 1. oktober i år står Bjarne Klausen fra Kattegatcentret i Grennå i spidsen for Den Blå Planet, som udover at være Nordeuropas største akvarium også lægger lokaler og undervandsstemning til massevis af møder og fester.

”Den Blå Planets mission er at få børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv. Bjarne Klausen skal bl.a. videreudvikle den stærke position, Den Blå Planet har opbygget som turistattraktion i Danmark og ikke mindst som en aktiv naturambassadør. Han har den helt rette profil til jobbet”, siger formanden for Den Blå Planets bestyrelse, Niels Axel Nielsen.

”Den Blå Planet har etableret sig som en af Danmarks bedste kulturinstitutioner, og der er et kæmpe potentiale i at gøre det endnu bedre og tiltrække endnu flere gæster. Livet i vand er fantastisk og fascinerende. Tag bare et havdyr som blæksprutten - et dyr med kognitive evner, der overgår al fantasi: en snegl, der kan tænke! Jeg glæder mig meget til at bidrage til Den Blå Planets vigtige rolle med at fortælle om havets forunderlige liv og ikke mindst samarbejde med alle ansatte”, siger Bjarne Klausen. (Kilde: HORESTA).

Se mere om Den Blå Planet


?