18.02.2020Møde & Event News

Design-budget hoteller vinder frem

Det er bæredygtigt, det er hipt, det er ikke dyrt, det er socialt, det er humoristisk - dette er en voksende trend ikke mindst for de unge.

Ikke kun i Danmark, men i høj grad også i udlandet er der gang i Design-Budget-Hoteller, som f.eks. 99-hotels, som er en del af den voksende hotelkæde 'Centro Hotel Group'. Den tendens, der startede med at være enkel og billig, er nu udvidet til også at levere stemningsfuldt design.

Uprætentiøst og hyggeligt

Netop i denne måned starter byggeriet af et nyt hotel, som følger op på den tyske kæde wt uprætentiøse hoteller - senest med åbning i München. Nu kommer turen til Wolfsburg med et 260 værelser stort hotel, som sætter rammen om de uhøjtidelige og sociale træfpunkter. En tilsvarende tysk hotelkæde åbner snart i København og udstiller også på Nordic Meetings & Events Expo (mød Hotel 25Hours på stand 338).

Humor matcher det unge

"Den nye beliggenhed for 99 hotellet er central med stærk forbindelse til byens vigtigste tilløbsstykker. Det er en optimal placering for et 99 Hotel” siger Rahman Neiro, CEO for Centro Hotel Group. Bæredygtighed er kendetegnende for kædens hoteller og matcher fint det uprætentiøse. Indretningen bærer ofte præg af humor. Som f.eks.dyr, der laver 'sjov' med værelsesnumrene eller en porcelænsabe, der hænger ned fra loftet. Det samme kan man sige om 25Hours, hvor der er sjove indfald overalt. Her kan alt åbenbart ske. Hos 99 hotellerne kan man i bæredygtighedens ånd låne gratis el-cykler, hvis man vil videre ud i byen. Kilde: Tophotel.

Se mere om 99 Hotels


?