07.02.2020Møde & Event News

Det bliver en fest! Vil du med?

Vær hurtig - og få fat i én af de 300 billetter til Danish meeting & event award 2020. I år bliver der ekstra fejring af Danmarks bedste i branchen.

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Danish meeting & event award 2020 i én samlet awardfejring af Danmarks bedste i branchen. Ved at forene 2 af møde- og eventbranchens stærkeste kræfter og awardpriser, nemlig MPI Scandinavia (DEMA) og Kursuslex (Møde & Event Award), kan vi nu bringe endnu mere stolthed ind i det, at kunne kalde sig BRANCHENS BEDSTE.

Fælles middag og dinner show

Uddelingen af de 8 awards finder sted ved en festlig awardmiddag, hvor alle kræfter sættes ind på at skabe en uforglemmelig aften. Det sker den 25. marts fra kl. 17.30 - 22.00 i Forum Copenhagen, hvor også messen foregår samme dag og dagen efter. Værter for awardshowet er entertainer Martin Brygmann og direktør Mette Ravn, VINGSTED hotel & konferencecenter.

Billetten inkluderer:

• Et forrygende awardshow

• Velkomstcocktails

• 7 retters gourmet-menu i 4 serveringer

• Vinmenu (økologisk) samt kaffe/te, petit fours. cocktails samt øl og vand

Der er rabat, hvis I tilmelder jer flere i en gruppe.

Fri bare hele aftenen

Cocktailbaren er åben hele aftenen og laver også Virgin cocktails (alkoholfri). Der udbydes kun 300 pladser i salg, så det gælder om at være hurtigt ud og sikre sig pladser til dette arrangment. Awardshowet skabes i samarbejde med Nordic Rentals, Party Rent, Michael Palsgaard, Oskar Davidsen, VISION CPH og Universal Music.

Køb billet til awardfesten den 25. marts


?