16.12.2019Møde & Event News

Det er guld værd!

Sådan lyder bedømmelsen fra en af de 27 mødeplanlæggere, der deltog i Kursuslex' seneste tur med luksusbus rundt til 4 udvalgte hoteller i København.

Konceptet for Kursuslex' busture er at besøge 4 hoteller på én og samme eftermiddag. Mødeplanlæggerne møder typisk direktøren eller de konferenceansvarlige på hotellet og oplever på egen krop, hvordan stemningen, værelserne og faciliteterne tager sig ud. De udvalgte 4 hoteller har som oftest et eller andet overlap. F.eks. ved at være særligt luksuriøse, særlig kreativt indrettede eller f.eks. ved at ligge ned til vandet. Senest gik turen til 4 luksushoteller på hver sine måde: Andersen Hotel, Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen, d'Angleterre samt First Hotel Kong Frederik, hvor der afsluttedes med en fælles middag.

Det siger deltagerne:

-  "Det er dejligt at kunne kigge ind bag facaden og tale med lederne hvert enkelt sted. Det er guld værd, at man har været der selv."

-  "Jeg synes det var enormt spændende at se 4 så forskellige hoteller. Min kollega og jeg snakkede om i dag, at når/hvis vi skal booke hotel i Kbh., vil vi helt sikkert vælge et af de 4, fordi vi nu har et kendskab til både faciliteter og personale."

-  "Her var der virkelig et hotel, som gik all in. Hyggeligt hotel, fantastisk forplejning - både før under og efter selve middagen."

Alle hoteller og mødeplanlæggere afslutter med fælles middag

Sidstnævnte kommentar angik First Hotel Kong Frederik, hvor også middagen fandt sted (foto). Med ved bordet ses F&B Sales Manager Philip Hansen fra d'Angleterre. Repræsentanterne fra alle besøgte hoteller deltog under middagen og kørte også med i bussen forud for besøget på eget hotel. Næste bustur afvikles i februar. Hold øje med hjemmesiden under Kursuslex' arrangementer, hvor det annonceres, når der er åbent for tilmeldinger.

Se mere om Kursuslex' arrangementer i 2020


?