Advertorial

Det giver SÅ meget mening

På VINGSTED hotel & konferencecenter går alt op i en højere enhed, De har brugt de ledige måneder til at opgradere stedet til et toptunet digitalt mødecenter og nyuddannelse af alle medarbejdere.

Der er stadig et stort behov for, at mennesker mødes fysisk. Men vi ved nu, at mange mindre møder lige så godt kan afvikles digitalt. Det giver mening, at vi ikke alle sammen farer rundt ude på motorvejene,” siger CEO Mette Ravn, VINGSTED hotel & konferencecenter.

Her er man godt rustet til fremtidens møder, både digitalt og fysisk. Huset har fået et lynhurtigt internet, perfekt lyd, mikrofon og billede i mødelokalerne, og som altid med masser af plads og frisk luft både ude og inde.

3 vigtige verdensmål
VINGSTED vil fremover have primær fokus på de 3 verdensmål.

  • Mål nr. 4: Kvalitetsuddannelse
  • Mål nr. 6: Rent vand og sanitet
  • Mål nr. 12: Ansvarligt forbrug og produktion
     

”Vi har samlet ca. 250 medarbejderideer, som omfatter alt, lige fra at genbruge den samme kaffekop hele dagen, til at vælge lokale og årstidens råvarer og stort fokus på madspild,” siger Mette Ravn. ”Vi har sat os seriøse mål, som ikke blot er greenwashing. Det giver god mening, at møder fremover kombineres som et fysisk og et digitalt møde. Men det fungerer bedst, hvis folk kender hinanden i forvejen. Det første møde kan man med stor fordel holde fysisk. Så er det nemmere næste gang kun at ses på skærmen,” siger Mette Ravn.

Nye måder at være sammen på
I alle lokaler og restauranter vil der fremover være forandringer på VINGSTED. ”Vi skal tage de bedste ting, vi har lært under sundhedskrisen omkring afstand, sprit, hygiejne og grundig rengøring med os,” siger Mette Ravn. ”Det er vigtige adfærdsændringer, som vi skal fastholde.

Vi har samtidig udtænkt nye løsninger for servering.” Ifølge Mette Ravn er det ikke sikkert, at buffeter er bandlyst fremover. Måske handler det mere om måden, maden sættes frem på. Eller hvordan man tager den over på sin tallerken.

VINGSTED har allerede for noget tid siden indført retten, som kaldes ’Gårdsdagens rest’. Det kan f.eks. være en gryderet, skabt af de ingredienser, som blev til overs i køkkenet dagen før. ”Og det tyder på, at folk tager det til sig,” siger Mette Ravn. ”Den ret er hurtigt forsvundet fra gryden.”

Se mere om Vingsted hotel & konferencecenter


?