27.04.2020Møde & Event News

Det ligger i vores dna at hjælpe

Politi, brandvæsen og håndværkere, som arbejder på Hillerød Sygehus har boet på Bymosehegn, selv om centeret kunne have fået mere fra staten.

Bymose Hegn Hotel & Kursuscenter har ikke lukket ned i krisen. Centeret har lagt værelser til indsatsledere fra politi og brandvæsen sammen med fynske håndvækere, som arbejder på sygehuset. Da det ville have store konsekvenser at stoppe dette vigtige arbejde. Disse beboere er selvsagt ikke serviceret på normalt vis, men deres ophold udgør indtægterne p.t. sammen med take-away i denne tid.

Kunne have fået flere penge fra staten

"Vi kunne have tjent mere på regeringens hjælpepakker, men det ligger i vores dna at hjælpe," siger hotellets direktør Søren Lassen Bartlmä fra konferencecentret Bymosehegn til Kursuslex. Bymosehegn er en del af Pindstrup Fonden. Formålet er, at medvirke til integration af handicappede og ikke handicappede børn og unge i samfundet. Denne formålsparagraf er svær at gennemføre p.t. Så hvorfor ikke hjælpe, hvor man ellers kan træde til.

Direktøren svinger støvsugeren

På Kursuslex' spørgsmål om, hvad sådan en direktør laver lige nu, lyder svaret: "Jeg laver ALT! Gør rent, laver take-away mad i køkkenet, betaler regninger og sørger for, at alt ikke står helt stille. "Men indtil videre ved vi ikke, hvornår vi kan åbne op for konferencer, og det bliver vi ikke klogere på før efter 10. maj," siger direktøren, som dog stadig har uaflyste arrangementer længere frem i tiden.

Se mere om Bymose Hegn


?