06.09.2021Møde & Event News

Direktørrokade i Scandic

To nye Scandic-hoteller i København udløser større rokade blandt hoteldirektører.

I foråret 2022 åbner Scandic to nye hoteller centralt i København og udvider dermed kædens kapacitet i hovedstaden med over 700 værelser. Den 1. marts 2022 slår Scandic Spectrum dørene op på Kalvebod Brygge, og den 1. april 2022 åbner Scandic Nørreport lige ved metroen.

De nye hoteller medfører en større intern rokade i Scandic, og det betyder nye muligheder for flere af kædens direktører, afdelingsledere og ansatte.

"Dette går fint hånd i hånd med vores politik om at udvikle vores personale og give nye spændende udfordringer til dem, der måtte ønske det," siger distriktsdirektør Jesper Buus.

I løbet af september sker følgende rokade:

Kirsten Glente Grindsted bliver direktør for Scandic Spectrum. Hun kommer fra en stilling som direktør for Scandic Copenhagen, som hun har stået i spidsen for siden 2009.

Peter Kjerkegaard, der igennem de seneste tre år har været direktør for Scandic Sluseholmen, overtager roret på Scandic Copenhagen.

Direktørstillingen på Scandic Sluseholmen overtages af Jacob Brammer, der gennem snart otte år har været direktør for Scandic Front.

Marlene Frez udnævnes som konstitueret direktør for Scandic Front sideløbende med det nuværende job som direktør på Scandic Webers.

Desuden udnævnes Mads Brockmann-Petersen som Cluster General Manager for Scandic Palace og Scandic Nørreport.

Læs mere om Scandic Spectrum

 


?