06.05.2020Møde & Event News

Dronningen skubbede sit besøg

På Danmarks nye luksushotel Alsik Hotel & Spa er det heldigvis lykkedes at flytte mange af de store events og konferencer til senere.

”Heldigvis er størstedelen af arrangementerne enten flyttet til efteråret 2020 eller til forår og sommer 2021”, siger Anne Kathrine Bruun Sørensen, Event- og Konferencechef hos Alsik Hotel & Spa.

Måtte skubbe Dronning Margrethe til senere

Hotellet skulle blandt andet have lagt hus til den store fest i anledning af 100 året for genforeningen, hvor den royale familie samt det officielle Danmark skulle have deltaget. Den store genforeningsfest er nu rykket til juni 2021. "Vi håber meget, at Royal Run der er flyttet til september i år, kan blive gennemført," siger Anne Kathrine Bruun Sørensen.

Hotellet har afholdt Masterchef semifinale på "Syttende", som er hotellets nye gourmet restaurant. Derudover er hotellet i fuld gang med planlægning af bl.a. Tour de France events, I disse dage er alle i gang med klargøring ifm. genåbningen, Der lægges stor vægt på sikkerheden, sådan at ingen skal føle sig utrygge ved at deltage i møder eller benytte hotellets restauranter og spa m.v.

Se mere om Alsik Hotel & Spa


?