14.02.2020Møde & Event News

Du bliver sejlet hjem bagefter

De to cruiseskibe ”Pearl” og ”Crown” er til både halv- og heldags møder med fuld service og forplejning. Nemt at gå til køjs efter aftenens samvær.

DFDS skibene, som lægger til i Nordhavn har moderne mødelokaler med havudsigt, som står til rådighed i de 6 timer, man er ombord. Man kan naturligvis også vælge at sejle med til Oslo. Ombord får kreativiteten frit spil, og man kan lade den maritime atmosfære inspirere sig til udvikling af nye ideer. Som mødegrupper får man sin egen konferencevært tilknyttet hele dagen. Skibet sejler først kl. 16.30. Lokalerne har plads til 8 - 210 mødedeltagere. Begge skibe har auditorier.

Enhver går til køjs, når man har lyst

Begynd jeres konference allerede kl. 10.15 på første dagen. Kl. 16.30 sættes kursen mod Oslo. Konferencecenteret kan frit benyttes indtil kl. 20.00. Herefter kan man nyde aftenen i restauranter eller festomgivelser, som f.eks. på fotoet her.

Næste morgen ankommer skibet kl. 9.45 i Oslo og herefter er der 6 timer til at fortsætte mødeaktiviteten, udforske Oslo eller lave teambuilding på nogen af de mange faciliteter, som Oslo udbyder og som DFDS samarbejder med.

Se mere om møder og konferencer hos DFDS


?