27.11.2018Møde & Event News

Du får 3 gæt!

Hvor er dette mødelokale? Kodeordet er Danland. Helt præcist er vi hos Karrebæksminde Kursus, Møde & Konference Danland. Ny partner hos Kursuslex.

Mødelokalet, som du ser på dette foto, er 1 ud af 3 mødelokaler på Karrebæksminde Kursus, Møde & Konference Danland. Her er plads til 180 personer, her er afslappet stemning, og her er fuldt professionelt av-udstyr. Ofte er en sådan løsning alt nok. Det er bare ikke alle mødeplanlæggere, der ved det. Fordi man fejlagtigt forbinder Danland med ferier og ikke med business. Men intet kan være mere forkert.

Kombinér det effektive med det afslappede

Hvis man ikke før har prøvet at holde møde på et certificeret kursussted hos Danland, bliver man hurtigt bekræftet i, at alt er 100% professionelt. Og man oplever, hvordan business stemningen indgår i en kombination med den afslappede, næsten private atmosfære, som værtsparrene er kendt for på Danlands kursus- og mødesteder.

Særkendet for "Karrebæksminde Kursus, Møde & Konference Danland" er de rolige omgivelser, som får deltagerne ned i gear. Samtidig med, at udenomsarealerne er særligt velegnede til teambuilding. Danland Karrebæksminde arbejder sammen med faste samarbejdspartnere og har etablerede forbindelser til et stærkt panel af foredragsholdere. Som mødeplanlægger kan man derfor roligt uddelegere kontakten til leverandørerne på begge disse fronter.

Fast kontaktperson og gratis parkering

Karrebæksminde har 3 mødelokaler, som rummer op til 180 personer og 45 værelser til overnatning. Som mødeplanlægger har du en fast kontaktperson fra start til slut. Sammen med kontaktpersonen aftales også forplejningen, som uden problemer tilgodeser særlige behov og ønsker. De gratis p-pladser er et ekstra plus for de fleste. Karrebæksminde ligger cirka en times kørsel fra København.

Se mere om Karrebæksminde Kursus, Møde & Konference Danland


?