10.05.2021Møde & Event News

ECH Park bliver til Esbjerg Park

Det tidligere ECH Park dropper hotelværelser og satser på konferencemarkedet under navnet Esbjerg Park.

Det tidligere ECH Park i Esbjerg har åbnet dørene igen efter en lang nedlukning på grund af restriktioner. Samtidig har stedet ændret navn til Esbjerg Park - og sløjfet hotelværelserne.

”Som direktør og indehaver af Esbjerg Park, har det været vigtigt for mig at fremtidssikre min virksomhed bedst muligt, og det mener jeg er opnået ved at fokusere alene på hovedbygningen, der i dag benyttes til konferencer, fester, koncerter, messer og foredrag,” siger direktør og indehaver Palle Storinggaard, som også driver Hotel Britannia i Esbjerg.

Fremadrettet vil Esbjerg Park hovedsageligt beskæftige sig med konferencer og fester, og man har netop indkøbt udstyr for 250.000 kroner for at sikre mulighed for hybridmøder, videokonferencer og livestreaming. Det er blandt andet blevet muligt via en bevilling fra den såkaldte Omstillingspulje.

Esbjerg Park har ligeledes planer om en større indvendig modernisering og renovering af samtlige møde- og selskabslokaler frem til sommeren 2022.

Muligheder for værelser på Britannia
”Skulle værelsesbehovet opstå, så driver vi heldigvis Hotel Britannia på torvet i Esbjerg City, hvor gæsterne vil kunne overnatte og nyde en god middag på Café Appetiit eller i gourmetrestauranten Mundheld,” siger Palle Storinggaard.

Palle Storinggaard har stået i spidsen for ECH Park siden 2013 og i januar 2020 overtog han Hotel Britannia.

Det er Esbjerg Kommune, der ejer bygningerne i Esbjerg Park, som tidligere husede Danmarks ældste arbejderhøjskole, Esbjerg Højskole. Kommunen overvejer nu, hvad de hidtidige værelsesbygninger skal bruges til.

”Sammen og i en god dialog med Palle Storringgaard har Esbjerg Kommune tilpasset lejemålet, så det i højere grad passer med Palles ambitioner for Esbjerg Park. Hvad fremtiden nu bringer for de resterende bygninger og arealer i området er Esbjerg Kommune nu i tænkeboks omkring,” siger borgmester Jesper Frost Rasmussen, som forventer, at der før sommerferien bliver fremlagt et forslag.

Se mere om Esbjerg Park


?