05.05.2020Møde & Event News

Egons kører elever ud til idræt på godset

Det er win-win, når bussen kører elever ud til godset, hvor de kan få motion og færdes med god afstand til hinanden.

Kragerup Gods på Sydsjælland har spundet 3 ender sammen ved at lade Egons Busser hente skoleleverne og køre dem ud til godset, hvor de kan boltre sig og få motion i godsets Bo Bounce faciliteter. Alle aktiviteter har åbent på Kragerup Gods, og politiet har godkendt alle procedurer. Så der skulle ikke være noget at komme efter. I princippet kan man nøjagtigt lige så godt afholde et firmaevent på samme facon netop nu.

Skumfiduser og mariekiks

Kragerup Gods styrer antallet af elever efter myndighedernes retningslinjer, der holdes afstand og sprittes af. Og så bydes der på skumfiduser, mariekiks & bålhygge. Man kender vel sit publikum. Udover Go Bounce tilbydes også 'mega bordfodbold' og 'fodboldgolf '. Der er medaljer og is med i pakken.

Madpakken kan eleverne nyde i picnicområdet, ligesom de rer mulighed for at gå en tur i skoven. Drikkevarer, snacks & frugt sælges i skovens café. Kragerup Gods har skabt en ny skovlegeplads, som netop er åbnet den 1. maj.

Fint som event til møder

Måske ikke lige skovlegepladsen, men alle andre aktiviteter egner sig lige godt til skoleelever som til voksne mødedeltagere.


?