07.01.2020Møde & Event News

El-opladning på alle kædens hoteller

I løbet af 2020 vil Scandic hotellerne kunne tilbyde elopladning på samtlige kædens hoteller via et samarbejde med e-mobilitetsudbyderen Clever.

Den nye partnerskabsaftale mellem Scandic og Clever gør opladning til en nem og naturlig del af hoteloplevelsen for gæsterne. I dag har Scandics gæster adgang til opladning ved 15 hoteller, og i løbet af 2020 vil de resterende hoteller tilbyde mulighed for at få ladet sin elbil op.

Landsdækkende med opladere

”I Scandic arbejder vi hver dag for at tilbyde mere miljøvenlige hoteloplevelser, og alle vores 27 danske hoteller er svanemærket som bevis på vores dedikation. Med introduktionen af et fremtidigt, landsdækkende udbud af ladestandere er vi med til at tilgodese ejere af elbiler. Dermed sikrer vi, at miljøinitiativer og stærke gæsteoplevelser går hånd i hånd, hvorfor der her er tale om et perfekt match,” siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark.

Behovet for el-opladning stiger stærkt

”Kvalitet og de bedste kundeoplevelser opstår ikke ved tilfældigheder. De opstår, når vi sammen forstår vores kunders behov, tager ansvar for, at de får det bedst mulige ud af hverdagen og er der for dem, uanset hvornår og hvor de har brug for det. Det er en filosofi, som Scandic og Clever deler. Vi skal gå sammen om at sikre, at danskerne kan lade bilen hjemme, ved arbejdet, på farten og når du overnatter på hotel. Derfor er partnerskabet mellem Scandic og Clever et naturligt og vigtigt skridt på vejen,” siger Casper Kirketerp-Møller, Clevers direktør. Flere og flere danskere får elbil. Fra januar til midten af december i år er der solgt mere end 5.000 elbiler, hvilket er mere end tre gange flere elbiler, end samme periode i 2018. I 2020 kan danskerne se frem til 35 nye eldrevne bilmodeller hos forhandlerne. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Scandic Hotels


?