03.09.2021Møde & Event News

En kæmpe tak for opbakningen

Møde & Eventmessen i Forum var igen i år en succes og et levende bevis på, at branchen og de fysiske møder er godt på vej op igen.

Der blev snakket, grinet og udvekslet visitkort. Der blev lyttet, lært og diskuteret. Og der blev uddelt smagsprøver på alt fra østers, trøfler og champagne til is, chokolade og cocktails.

Omkring 1.300 mennesker var samlet til årets store fagmesse for møde- og eventplanlæggere - Møde & Eventmessen i Forum i København den 1. september. Messen fandt sted samme dag, som nogle af de sidste coronarestriktioner blev ophævet, og gennemførelsen af messen som et stort fysisk arrangement var i sig selv et bevis på, at møde- og eventbranchen er godt på vej op igen.

Optimismen blev understreget af, at mange udstillere og gæster kunne berette om udsigt til et travlt efterår med masser af møder, konferencer, kurser og events.

”Vi mærkede som værter en fantastisk god stemning på messen og en stor optimisme og tro på fremtiden blandt deltagerne. Alle tørster efter at mødes fysisk igen, og det var en fornøjelse at opleve de mange gensyn og nye møder på messen. Vi siger mange tak til gæster og udstillere for opbakningen til arrangementet,” siger Olina Jægergaard, direktør i Kursuslex.

Lige som sidste år var der også på årets messe et stort fokus på bæredygtighed, og det kom til udtryk på mange måder. Program og standoversigt var fx ikke på papir, men rent app-baseret. Der var bæredygtige muleposer til gæsterne, bæredygtig kaffe fra Slow og bæredygtige udstillingsmøbler fra Puuf. Det meste af affaldet fra messen blev kildesorteret, og plastaffaldet bliver genanvendt og brugt til at producere nye møbler til næste års messe.

Mange af udstillerne havde ligeledes fokus på bæredygtighed, og det er også er en vigtig del af fortællingen om en branche, der er på vej op og går en stærk fremtid i møde. I Kursuslex glæder vi os allerede til næste års messe.


?