04.10.2021Møde & Event News

Ny Sinatur-direktør med bred erfaring

Louise Hauge Gliese er ny direktør på Storebælt Sinatur Hotel & Konference.

Louise Hauge Gliese er tiltrådt som direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg. Hotellets nye leder er en kvinde med bred erfaring fra branchen, og den nye stilling er et drømmejob for hende - blandt andet på grund af Sinaturs fokus på bæredygtighed.

"Når Sinatur tager bæredygtige initiativer, er det ikke for at positionere sig, men fordi både ledelse og medarbejdere reelt tager ansvar for naturen og klimaet. Det glæder jeg mig til at bidrage til. Jeg får et alsidigt job, hvor jeg skal arbejde med mennesker – udvikle, engagere og motivere, skabe fællesskab og arbejdsglæde," fortæller Louise Hauge Gliese.

Menneskelig bæredygtighed

Louise Hauge Gliese er oprindelig uddannet tjener, har suppleret med blandt andet en bachelor i virksomhedskommunikation og strategisk ledelse, ligesom hun har undervist på Hansenberg i Kolding og været chef i Comwell Hotels.

Gennem ti år har hun arbejdet som servicechef og Key Account Manager hos en af Sinatur-kædens vigtige samarbejdspartnere: Berendsen Textil Service, nu Elis Danmark.

"Sinatur har fokus på at skabe sunde arbejdsliv i en hård branche, og jeg tænker også menneskelig bæredygtighed ind i mit arbejde: Vi skal have ligestilling mellem kønnene, og der skal være plads til dem, der er lidt skæve. Vi byder jo alle sammen ind med noget forskelligt," siger Louise Hauge Gliese.

Se mere om Storebælt Sinatur Hotel & Konference


?