08.12.2020Møde & Event News

Erfaren kvinde overtager styringen af Stena Line i Danmark

Samarbejdet mellem Danmark og Sverige skal udvikles yderligere med ny Trade Director.

Færgerederiet Stena Line har fået ny Trade Director i Danmark. Elisabeth Lönne skal fremover sætte kursen for rederiets to danske ruter mellem Frederikshavn-Göteborg og Grenaa-Halmstad.

Kattegatregionen er vigtig for både Danmark og Sverige, som samarbejder om erhvervsudvikling, turisme og handel. Stena Lines to færgeruter i Danmark forbinder regionen, og Elisabeth Lönne skal dermed sætte kursen for at styrke regionen og rederiets ruter på tværs af Kattegat.

”Ruterne i Danmark er helt unikke og er en stor del af Stena Lines historiske arv. Vores position i Danmark skal fastholdes og udbygges ved fortsat at investere i markedet og tilpasse vores forretning til kunderne i denne usædvanlige tid,” siger Elisabeth Lönne.

“Samtidig er Stena Line en vital del af den dansk-svenske infrastruktur, hvilket er blevet tydeliggjort i de seneste måneder, hvor vi har stort fokus på at holde varestrømmene i gang og sikre den vigtige forsyning mellem vores lande.”

Elisabeth Lönne er uddannet fra Lunds Universitet og har gennem sin karriere blandt andet arbejdet i Scandlines og i en årrække haft lederstillinger i Stena Line inden for salg, marketing og service. Senest kommer hun fra stillingen som Travel Commercial Manager for Nordsøregionen, hvor hun med base i London havde ansvaret for salget på de to stærkt konkurrenceprægede og fragttunge markeder, Storbritannien og Holland.

”Elisabeth Lönne besidder kombinationen af den rette erfaring og den rette personlige DNA til fortsat at udvikle vores ruter mellem Sverige og Danmark. Hun har alle forudsætninger for at realisere vores strategi om en endnu stærkere position, en styrket region og et fortsat stort engagement i Danmark. Vi er meget glade for at have hende med ombord på vores fortsatte rejse om at bidrage til en positiv udvikling af gods- og passagertransport i Kattegatregionen,” siger Markus Lindbom, Chief Commercial Officer i Stena Line.

Om Elisabeth Lönne:
• Født i 1977

• Uddannelse: Master of Science i Business and Administration fra Lunds Universitet.

• Tidligere erfaring: Fra 2005 til 2012 var Elisabeth ansat i Scandlines inden for marketing og salg med et stort digitalt og kommercielt fokus. Hun har efterfølgende haft en længere karriere i Stena Line, hvor hun blandt andet har været Online Marketing Manager for Nordsøregionen og internationalt. Hun kommer senest fra stillingen som Travel Commercial Manager for Nordsøregionen.

Stena Line er verdens største privatejede færgerederi og råder over 36 fartøjer på 18 færgeruter i Nordeuropa. I Danmark sejler Stena Line på ruterne Frederikshavn-Göteborg og Grenaa-Halmstad. Stena Line er en del af Stena AB, der har omkring 16.000 medarbejdere og en årlig omsætning på 37 milliarder svenske kroner.

Læs mere om Stena Line


?