01.11.2021Møde & Event News

Europas mest bæredygtige destination

Middelfart vinder EU-konkurrence om at være en bæredygtig destination.

Middelfart har i EU-konkurrencen The European Destination of Excellence vundet prisen som Europas mest bæredygtige destination. Middelfart var nomineret blandt 43 andre europæiske destinationer til prisen, som gives til mindre turistdestinationer, der kan fremvise enestående resultater inden for bæredygtighed og inspirere andre turistdestinationer til grøn omstilling.

Som vinder får Middelfart styrket sin internationale markedsføringsposition og bliver en rollemodel for andre kommuner og byer i Europa.

Hos VisitMiddelfart, der sammen med Brobygning Middelfart har skrevet ansøgningen til EU-konkurrencen, er man begejstrede for at vinde prisen.

”Vi har allerede en lang række bæredygtige overnatningsmuligheder og aktiviteter og med denne award vil vi arbejde endnu mere med bæredygtighed i 2022,” siger Majbritt Chambers, turistchef i VisitMiddelfart.

Med prisen følger professionel hjælp til at udvikle internationale kampagner, der skal understøtte sæsonorienteret turisme og skabe endnu flere oplevelser og aktiviteter i Middelfart i 2022.

Se mere om møder og konferencer i Middelfart


?