21.03.2019Møde & Event News

Få 3 guldkorn til bedre møder

Hør, hvad Executive Advisor Claus Sneppen vil give dig i sit foredrag på Nordic Meetings & Events Expo. Hans 3 guldkorn får du den 27. marts kl. 14.30.

Claus Sneppen, Executive Advisor and Founder og Great Meetings har stort fokus på den strategiske værdi af møder. Og lægger af samme grund vægt på, at mødeplanlæggere er bevidste om, at møderne skaber både værdi og afkast ved, at møderne matcher virksomhedens overordnede strategi.

Den nyeste viden inden for møder

I sit foredrag på Nordic Meetings & Events den 27. marts kl. 14.30 afslører Claus Sneppe tre gode råd, hvis man vil skabe mere værdi af sine møder og arrangementer ved at bruge den seneste viden om møder.

Fysiske møder over for digitale møder

Indsigterne er udviklet i tæt samarbejde mellem universiteter, virksomheder og rådgivere i tænketanken "Morgendagens Møder" (initieret og drevet af www. greatmeetings.dk). Morgendagens Møder (www.morgendagensmoeder.dk) har til formål at undersøge, udvikle og formidle viden om virksomheders møder - både de interne og eksterne, store og små - og deres relevans og værdipotentiale i en virkelighed, som i stigende grad påvirkes af digitale alternativer.


?