27.01.2020Møde & Event News

Få din billet i hus!

Nordic Meetings & Events Expo 2020 den 25. og 26. marts giver dig den viden, du skal bruge til at vælge mødesteder, foredrag, events m.v.

Som mødeplanlægger får du en fed oplevelse og et gedigent overblik over de nye tendenser i branchen, når du besøger den årlige branchemesse for møder og konferencer - stedet hvor alle de andre også kommer, år efter år. I år er det 24. gang messen afholdes. Billetten er gratis for alle, der arbejder med at booke mødesteder, overnatning, catering, events, foredrag m.v. ift. møder og konferencer. Det er en oplevelse i sig selv at deltage på Nordic Meetings & Events Expo - her ser du virkelig en branche, der tager sin egen medicin: Show it - don't tell it. 300 udstillere viser, hvad der er det lækre, det luksuriøse, det bæredygtige - og det hele på én gang.

Gør din møder bæredygtige nu!

Temaet i år er bæredygtighed. Det kommer du til at opleve både blandt udstillerne og i de mange foredrag over begge dage. Derudover stiler Nordic Meetings & Events Expo 2020 mod at blive den mest bæredygtige messe til dato i sig selv. Alle udstillere har fået udleveret et "Code of Conduct" for at leve op til de mest bæredygtige forhold både før, under og efter messen.

Få din billet i hus


?