31.08.2021Møde & Event News

Få et bud på god underholdning

Møde & Eventmessen har flere udstillere, som tilbyder underholdning til konferencer og events - fx med Mick Øgendahl.

Har du brug for underholdning til dit møde eller event? Så er der hjælp at hente på Møde & Eventmessen, hvor en række udbydere af underholdning er blandt udstillerne.

Microphone Entertainment leverer underholdning til firmafester, julefrokoster og jubilæer i samarbejde med dygtige standupkomikere, som kan gøre festen til en uforglemmelig oplevelse for alle medarbejdere. Blandt de mest populære komikere er Mick Øgendahl, Christian Fuhlendorff og Frank Hvam. Stand 207.

Bifald booking & management repræsenterer en bred vifte af landets mest populære og professionelle kunstnere og tilbyder underholdning af enhver art og til ethvert formål. Virksomheden tilbyder blandt andet komikere, tryllekunstnere og juleunderholdning. Stand 232.

Teater Next skaber og producerer teaterforestillinger af høj kvalitet for at samle mennesker om vedrørende emner til reflektion og dialog. Stand 358.

Idéa Nordic er et full-service eventbureau, som producerer opsigtsvækkende og innovative events med blandt andet energiske danseshows med masser af energi. Stand 249.

Læs mere om messen og tilmeld dig

 


?