20.10.2020Møde & Event News

Fire 12-taller og guldmedalje til tjenertalent

Hotel Koldingfjord belønner stjerneelevs præstation med fin stilling.

Malte Strunge afsluttede sin eksamen som tjener med suverænt resultat. Fire 12-taller og en guldmedalje fra erhvervsskolen HANSENBERG i Kolding blev straks honoreret med stillingen som souschef i restaurantområdet på Hotel Koldingfjord.

”Malte har under hele uddannelsesforløbet udvist ekstraordinært talent, og så har han en uimodståelig nordjysk charme,” fortæller adm. direktør Peder J. Madsen. ”Vi glæder os til, at Malte bliver en væsentlig del af den fortsatte udvikling her på stedet.”

Hotel Koldingfjord er toptunet efter en millioninvestering, der har bekostet nye danske tegl på tagene af tre af de smukke ejendomme, 6.500 kvadratmeter nyt gulvtæppe og 110 nyrenoverede badeværelser. I alt 25 mio. kroner har stedets ejere valgt at investere i at toptune både hotellet og dets medarbejderne til de kommende år.

Samtidig har Hotel Koldingfjord udviklet nye mødeformer tilpasset de nye tider og det øgede behov for en blanding af fysiske og virtuelle møder. Koldingfjord har bl.a. opgraderet konferencesalenes AV-udstyr, således at møde og konferencedeltagere gnidningsløst kan være med til møder - uanset hvor i verden, de opholder sig. ”Selv om det er anderledes tider, skal mennesker mødes og udveksle erfaringer, få nye idéer og være kreative sammen, i de bedst mulige rammer,” mener Peder J. Madsen.

Læs mere om Hotel Koldingfjord


?