26.08.2020Møde & Event News

Flere end 300 events hos HUONE

Ét år på den danske møde- og eventscene.

Den 27. august er det præcis et år siden, at det nu kendte møde- og konferencecenter HUONE, slog dørene op for deres nye kreative møde- og eventfaciliteter i Kastrup tæt på Københavns Lufthavne. HUONE fik en flyvende start i de første mange måneder efter åbningen sidste år, hvor man oplevede en konstant positiv vækst i både ordrer og forespørgsler. På nuværende tidspunkt har man haft 327 forskellige events igennem huset.

Starten på 2020 tegnede utroligt positivt, bl.a. viste bookingmønstret, at over 50 % af de kunder, som bookede til foråret 2020, var eksisterende kunder fra året før. Og til trods for at corona-krisen har sat sine spor med mange aflysninger, så har man hos HUONE positive forventninger til det kommende efterår. HUONEs CEO Louise Adolph kigger tilbage på det første år med blandede følelser.

Forventningerne til 2020 var høje efter den flotte start i 2019, men grundet corona-krisen måtte hun som den øvrige branche se i øjnene, at forventningerne måtte skrues noget ned. Heldigvis kunne hun allerede i juni måned se en stigning i aktiviteterne, her kom der atter gang i møder, forespørgsler, rundvisninger mv. og efter en stille juli måned, tegner august til at ligge på niveau med juni. Og kigger man på september er der allerede flere større events i bøgerne.

Louise Adolph kommenterer: - Vi har, som alle andre i møde- og eventbranchen mærket effekten af den globale corona-krise og har måttet justere forventningerne til resten af året. Til gengæld kan jeg med glæde konstatere, at vi ser en øget aktivitet i de kommende måneder, hvilket nok i høj grad skyldes, en spirende optimisme i markedet, vores fleksible annulleringsbetingelser samt vores store fokus på kommunikation til vores mødegæster. Vi kan fornemme, at virksomhederne igen begynder at vende tilbage til en mere normal hverdag, hvor også møder, konferencer og events atter bliver en del af deres aktiviteter. Den nylige ophævelse af seksdags reglen for overnatninger i København, forventer jeg også vil have en positiv effekt for møde- og eventbranchen.

Se mere om HUONE


?