22.03.2021Møde & Event News

Flere hoteller er åbnet igen

Både Comwell, Scandic og Milling Hotels har den seneste tid genåbnet hoteller.

Det er forår, og selv om Danmark fortsat er præget af nedlukning, er der optimisme at spore i hotel- og mødebranchen og håb om en snarlig genåbning af samfundet. Flere af landets hotelkæder er således begyndt at genåbne hoteller, som har været lukket i månedsvis.

Comwell Hotels har netop genåbnet fem hoteller - nemlig Comwell Borupgaard, Roskilde, Korsør, Kongebrogaarden og Kellers Park.

”Ventetiden har været lang for både vores gæster og medarbejdere. Derfor er det med stor glæde, at vi igen kan lægge hus til mødegæster, forretningsrejsende og oplevelseshungrende gæster. I forbindelse med genåbningen vil det være muligt at booke overnatning med morgenmad, holde små møder og fylde selvforkælelseskontoen op,” skriver Comwell i et opslag på sociale medier.

Derudover var en række andre Comwell-hoteller allerede åbne. Det drejer sig om Comwell-hotellerne i Aalborg, Aarhus, Odense, Kolding, København (Copenhagen Portside) og Køge Strand.

Nogle af Comwell-hoteller er åbne alle dage, andre kun på hverdage og andre kun i weekender. Derudover holder nogle af hotellerne lukket i påsken. Se nærmere her.

Scandic har ligeledes valgt at genåbne fire af de hoteller, som kæden har holdt lukket siden 11. december sidste år. Det drejer sig om Scandic Regina i Herning, Scandic Sønderborg, Scandic Sydhavnen og Scandic Kødbyen i København.

Efter genåbningen af de fire hoteller har Danmarks største hotelkæde 16 af sine i alt 27 hoteller i Danmark åbne.

Den familieejede hotelkæde Milling Hotels har også netop genåbnet et hotel - Hotel Ritz i Aarhus. Derudover er tre af hotelkædens andre hoteller også åbne - nemlig Hotel Park i Middelfart, Hotel Plaza i Odense og Hotel Søpark i Maribo. Milling Hotels har i alt 10 hoteller, hvoraf de fem ligger i Odense.

Se mere om Comwell Hotels

Se mere om  Scandic

Se mere om Milling Hotels


?