03.02.2020Møde & Event News

Flere vil arbejde på bæredygtige hoteller

Mange henvender sig uopfordret til bæredygtig hotelkæde, fordi de ønsker at gøre noget aktivt for klimaet gennem deres job.

Siden samfundsambitionen blev lanceret i foråret 2019, er Sinaturs fokus på ansvarlighed og bæredygtighed tilsyneladende blevet bredt kendt i branchen, konstaterer direktør for Sixtus Sinatur Hotel & Konference samt HR-ansvarlig i hele kæden, Christina Nielsen: "Når vi søger personale eller nye elever, er der flere ansøgere end for et år siden, og vi får løbende uopfordrede ansøgninger fra folk, som gerne vil ansættes et sted, hvor alle samarbejder om at beskytte naturen," siger hun.

Menneskelig bæredygtighed

"Vores samfundsambition er at drive konferencehoteller, som naturen ville elske, men vi har ikke kun fokus på den grønne bæredygtighed," siger Christina Nielsen. "For os er det lige så vigtigt at sikre den menneskelige bæredygtighed. I Sinatur har vi respekt for hinanden som kolleger, og hvis man vil, får man mulighed for at tage ansvar og gøre en forskel. Vores medarbejdere brænder for at passe på naturen og involvere gæster og samarbejdspartnere, og det er i høj grad deres fortjeneste, at vi allerede er nået så langt. Derfor får alle 250 medarbejdere 1 uges ekstra ferie i 2020. Hvis en medarbejder hellere vil have lidt flere penge, kan de ekstra fridage konverteres til kontanter. Men langt de fleste sætter stor pris på mere ferie, ikke mindst fordi de arbejder, når alle andre holder fri," har Christina Nielsen erfaret. Foto: Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference.

Se mere om Sinatur Hotel & Konference


?