29.05.2020Møde & Event News

Flyv som en rockstjerne

Mere plads mellem gæsterne kan tilbydes i de store luksusfly, som normalt kun flyver med de fornemme passagerer.

Her er lidt inspiration også til de danske luftfartselskaber. Det, som før var luksus, kan nu blive en rigtig fin mulighed for at efterkomme fremtidens pladskrav. Air Canada indsætter nu 3 luksuriøse Airbus A319-fly med kun 58 sæder, som denne sommer skal flyve nogle af selskabets almindelige ruter i Canada. Air Canada har den seneste tid aflyst op til 95 procent af sit trafikprogram som en følge af coronakrisen.

Den kommende tid begynder selskabet dog igen at skrue op for antallet af afgange, og Air Canada har netop lanceret en ny, reduceret sommerfartplan, som omfatter næsten 100 destinationer i Canada, USA og den øvrige verden.

Lidt rockstjerne har man da lov at være

En lille del af passagererne hos det canadiske flyselskab kan se frem til en udsædvanlig oplevelse denne sommer. Normalt hat disse fly eksempelvis rockstjerner og professionelle sportshold som passagerer, men nu har alle kunder mulighed for at købe en billet til luksusflyene. Blandt de rockstjerner, der tidligere har fløjet med flyene, er U2, Rolling Stones, Bruce Springsteen og Phil Collins, oplyser Air Canada Jetz på selskabets hjemmeside. Kilde: Check-in.dk

Se mere om Air Canada


?