11.05.2020Møde & Event News

Først skole - så messe

Forum bliver lige nu brugt som aktivt undervisningsrum for skoleelever. 2. september er det Nordic Meetings & Events Expo, der står på programmet.

Omdannelsen af de 10.000 m2 til aktiv undervisning med læsesal, undervisningslokaler og en aktivitetszone skete på ganske kort tid, da først beslutningen var truffet. Et bevis på, hvor professionelt Forum arbejder. De store udstillingscentre er vant til at omdanne deres områder fra koncerter til kongresser og festsale nærmest overnight. I den forstand er der længe til 2. september, hvor Forum Copenhagen lægger rum til Kursuslex messen Nordic Meetings & Events Expo 2020.

Der er tilmed indrettet skaterbane

Forums mange kvadratmeter er lige nu indrettet, så folkeskoleeleverne har god plads at boltre sig på – og ikke mindst god afstand til hinanden. Den store aktivitetszone er blandt andet indrettet med et område til skatere. Efter Forums henvendelse til Frederiksberg Kommune tog det et døgn at få en aftale på plads. Efter en uges planlægnings- og indkøringsfase var alt klar. "Vi glæder os til, at vi kan give eleverne højt til loftet og masser af bevægelse," siger Lars Westh, skoleleder af Skolen ved Bülowsvej.

Nu skal aktiviteterne skydes i gang

Hos Kursuslex glæder vi os til at åbne op for den messe, som vil komme til at skyde gang i alt det nye, som branchen har længtes efter at sætte i værk efter måneder med tomme rum og heldigvis også kreative ideer til at bruge tiden konstruktivt og eventuelt også generere indtjening i det omfang, det har været muligt. Der er åbent for tilmelding til messen.


Se mere om Nordic Meetings & Events Expo 2020

Se mere om Forum Copenhagen


?