07.11.2019Møde & Event News

Første Yotel til unge europæere

4. november åbnede det første europæiske Yotel, som er både bæredygtigt og fyldt med luksus som f.eks. regn-shower, valgfri humør-belysning m.v.

Den bæredygtige hotelkæde Yotel med mange luksusdetaljer har åbnet sit første hotel i Europa - nærmere bestemt i Amsterdam. De 202 værelser har justerbar "SmartBeds", sådan at man kan lave sengen om til sofa, mens man ser sin computerskærm overført på HD Smart TV'et. Der er memory foam madresser, regn-brusebad, humørbestemt belysning og fokus på fællesområder.

Sociale aktiviteter

Hvis man har lyst, kan man deltage i yoga, løbeklub, biograf og fælles spisning. Der er også Workshop Coffee, 24 timers fitness samt cykel- og  bådudlejning. Beliggenheden er central og meget atttaktiv lige ned til kanalerne af hensyn til både business- og leisure segmentet. Alt er tilpasset det unge segment med elektronisk udstyr i topkvalitet som en del af indretningen i de små værelser.

Nye bæredygtige Yotels på vej

Bæredygtigheden består bl.a. af et vandsystem, som renser og genbruger vand. Hotellet sparer energi via LED belysning og sensorer, som slukker automatisk. Og elektriske køretøjer kan genoplades via 10 ladestationer. Næste hoteller er planlagt til åbning i Edinburgh, Glasgow  og London i løbet af 2020. Kilde: Boutique Hotels.

Se mere om Yotel i Amsterdam


?