01.03.2021Møde & Event News

Fra salgsdirektør til hoteldirektør

Mette Mecklenburg von Undall skifter fra leder af Scandics salgsafdeling til hoteldirektør for Scandic Aarhus Vest.

Den 1. april skifter Scandic Aarhus Vest hoteldirektør, og det bliver en kvindelig profil, der i fremtiden skal stå i spidsen for hotellet ved Ringvejen i Aarhus Vest.

Mette Mecklenburg von Undall skifter sin stilling som leder af Scandics salgsafdeling ud med en ny titel som hoteldirektør for Scandic Aarhus Vest. Her skal hun fra 1. april 2021 bruge sine knap 25 års erfaring til at drive hotellets 151 værelser samt store møde- og konferenceafdeling.

”Vi er utrolig glade for at kunne præsentere en så stærk profil til posten som direktør på Scandic Aarhus Vest,” Jesper Buus, distriktsdirektør i Scandic Hotels.

Mette Mecklenburg von Undall blev tidligt i sin Scandic-karriere udvalgt til hotelkædens nordiske talentprogram, Talent@Scandic, som hun gennemførte med succes. Som leder af Scandics salgsafdeling har hun siden cementeret sit talent og sin styrke som leder.

”Derfor er jeg fuldstændig overbevist om, at hun er den rigtige profil til at videreføre og videreudvikle et veldrevet Scandic Aarhus Vest. Vi ved, at Mette bliver en stor gevinst for hotellet,” siger Jesper Buus.

”Jeg er virkelig stolt og ydmyg over muligheden for at stå i spidsen for Scandic Aarhus Vest. Jeg glæder mig til at få Aarhus som base og komme helt tæt på Scandics gæster. Men vigtigst af alt glæder jeg mig til at skulle arbejde tæt sammen med mine dygtige kollegaer på hotellet,” siger Mette Mecklenburg von Undall.

Mette Mecklenburg von Undall startede sin snart 25 år lange hotelkarriere i 1997 som receptionist på The Balmoral Hotel Edinburgh. I løbet af sin karriere har hun været ansat på The Dalmahoy Marriott Hotel and Country Club, Turbinehallen i Aarhus som projekt- og marketingchef, salgschef for VisitAarhus og projektdirektør for Danish Food Cluster.

I 2017 sluttede Mette Mecklenburg Von Undall sig til Scandic Hotels som salgschef, inden hun i august 2019 indtog stillingen Director of Corporate Sales.

Læs mere om Scandic-hotellerne


?