18.08.2020Møde & Event News

Fremtiden er magisk

Det er nu, vi sgufandme kan ændre verden!

Møde & Eventmagasinet nr. 3 er på gaden – eller i din postkasse, og det er den inspirerende fremtidsforsker, Anne Skare Nielsen, der udtaler sig så bramfrit. Virussen påvirkede primært Anne Skare Nielsens fremtid ved at skærpe hendes opmærksomhed omkring, hvordan vi arbejder sammen. ”Jeg forestiller mig, at vi kommer til at arbejde bedre sammen, uden at være mange sammen. Sådan en som mig, kan være en superspreder, fordi jeg har så meget kropskontakt til andre mennesker hele tiden. Så jeg skal jo tænke mig om og indrette mig efter alle andre, og det bør vi alle”, opfordrer futuristen.

”Jeg plejer at sige, der er tre typer mennesker: ’Tysserne’, ’de ligeglade’ og ’fælles-skaberne’ Tysserne er dem, der render rundt og opdrager på os andre, dem der tysser på folk, når de sidder i DSB stillekupéen og ikke har fået sat deres mobil på lydløs. Når telefonen ringer, kan man bare mærke, at når de siger ”Schyyyhhh!”, er det næsten som at få orgasme for dem! Tysserne er dem, der bestemmer rigtig meget lige nu - det er typisk den velmenende, veluddannede, akademikerkvinde, som opdrager alle, eller folkepensionister.” ”Så er der ’de ligeglade’, dem finder du i Midtjylland”, mener Anne Skare Nielsen.

Journalisten, der er indfødt århusianer, undlader at kommentere… ”Og så er der ’fælles-skaberne’ - det er sådan nogle som dig og mig, som bygger broerne og prøver at få tingene til at hænge sammen. Det er os, der tager den forreste liter mælk i køledisken, det er os, der samler tøjet op fra bøjlerne, når det er faldet på gulvet. Når jeg kommer ind og skal være sammen med andre mennesker, vurderer jeg, hvem de er, og hvis ikke de vil give hånd, jamen så giver jeg ikke hånden. Hvis de vil kramme, jamen så får de en krammer. Så jeg bliver en slags formløs amøbe, der indretter mig efter andres behov.”

Læs interviewet med Anne Skare i Møde & Eventmagasinet

Hør Anne Skares foredrag på NMEE d. 2. september


?