12.11.2019Møde & Event News

Glascaféen åbner i det nye år

Glascaféen hos dette store konferencested er et daglyst åndehul til møde-, messe- og konferencebespisning - og andre pauser for alle større kursushold.

Det er ikke kun menuen og råvarerne, der gør en frokost god. Omgivelserne og selskabet er mindst lige så vigtige, og derfor er OCC glade for at kunne byde dine gæster velkommen i et nyt, skønt gæsteområde til pauser og forplejning.

De seneste år har set omfattende renoveringer og istandsættelser på OCC. Først åbnede OCC Kælderbar, så gennemistandsattes værelserne på Hotel Odense, og de 3 sale blev renoveret. Nu er turen kommet til at lægge et nyt niveau på jeres muligheder for at spise sammen i dejlige omgivelser, når I holder jeres møde midt i landet.

Velkommen i Glascaféen!

Glascaféen er et åndehul til møde-, messe- og konferencebespisning. Det har været planen at skabe et rum, der indbyder til samvær og afslapning i et travlt mødeprogram. Håndværkerne er stadig travlt beskæftiget med at sætte op og gøre i stand, fra nye møbler til solfilm, panoramabilleder på væggene og nye gardiner, ligesom OCC benytter lejligheden til at give den tilstødende vandrehal et kærlig brush-up.

På den måde bindes huset bedre sammen, så I, når dørene slås op i januar. Der bliver højt til loftet og masser af naturligt lys. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Glascaféen hos OCC


?