25.08.2021Møde & Event News

Gratis inspirationsdag om trivsel og forandringer

Athenas byder på online inspirationsdag med fire spændende foredragsholdere.

Tirsdag den 21. september samler Odense Congress Center, AV Center og Athenas 500 ledere og møde- og eventplanlæggere til en stor inspirationsdag om trivsel, forandringer og arbejdsglæde. Du kan streame hele arrangementet live på din computer, tablet eller smartphone - og få inspiration til, hvordan din virksomhed eller organisation kan kombinere fysiske møder og konferencer med online events og virtuelle oplæg.

Glæd dig til fire spændende foredrag. Først kan du opleve Jon Kjær Nielsen, som er forfatter til bogen "100 tips til arbejdsglæden", i et inspirerende foredrag om forandringer og arbejdsglæde. Du kan også opleve Bente Klarlund Pedersen, som er overlæge på Rigshospitalet og professor ved Københavns Universitet. I dette tankevækkende foredrag giver hun dig opskriften på et længere liv med mindre sygefravær.

Forfatteren Lars AP er klar med et energifyldt foredrag om fællesskab og sammenhold, og hvorfor dét at være flink er en god investering! Og så kan du også opleve et underholdende foredrag om samarbejde med sejleren Emil Erichsen, som de fleste danskere kender fra tv-programmet ”Kurs mod fjerne kyster”.

Inspirationsdagen kan streames af alle - helt gratis - men adgang til det fysiske event er kun for personer, som er med til at planlægge/afholde større personalearrangementer, events, foredrag, kurser og konferencer.

Tilmeld dig online-inspirationsdagen her.


?